MAJOITUS TÄHTIMÖKEISSÄ

Tackorkissa voit majoittua Lapista tuttuihin Tähtimökkeihin, joista voit ihastella tähtitaivasta tai merikotkien lentonäytöstä omasta sängystä.

Tackorkin vierasmökit sijaisevat omassa rauhassa, aivan marjatilan reunalla. Tähtimökkien lasikatot avaavat ainutlaatuiset näkymät taivaalle.

Mökeissä on vuodepaikat 2-4 hengelle, wc, suihku, jääkaappi, kahvikone, pyyhkeet, sekä vuodevaatteet. Mökkejä löytyy tällä hetkellä kolme ja niihin voi majoittua yhteensä 12 henkeä yhtäaikaisesti.

Tunne raikas merituuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan, Saariston paratiisissa. 

Tackork on vanha, uudistettu marjatila Nauvossa, Suomen saaristossa. Tilan idyllisessä ja rauhallisessa pihapiirissä asustelevat mm. kukko kanoineen, kissoja ja lampaita. Sieltä löytyy myös grillikota, sekä kiva leikkipiha, trampoliini, pihapelit, 3 väylän frisbeegolf, sekä sähkökäyttöiset lasten mönkijät – kivaa puuhaa koko perheelle.

Voit myös vuokrata kajakin, sup-laudan, tai vaikka poiketa Nauvon kirkonkylällä fillarilla, perinteisellä pappamopolla tai huikealla tandempyörällä.

Tackorkin suojaisassa vierassatamassa on laituripaikkoja 10-12 veneelle. Rannasta löytyy grillauspaikka, rantasauna, palju, wc ja tiskauspaikka.

Mukavan päivän kruunaat suuren savusaunan lempeissä löylyissä ja rentouttavissa ulkoporealtaissa.

Tackorkin tilapuodista ja kesäkahvilasta löydät tilan omia tuotteita, lähituottajjien tuotteita ja käsitöitä, pientä purtavaa, kahvia, jätskiä, virvokkeita, sekä mukavia matkamuistoja.

 

Tervetuloa, hyvinvoinnin tilalle.

 

 

60 10.575´N, 21 44.769´E

 

Tackorkintie 31, 21660 Nauvo