VIERASVENESATAMA PALVELUINEEN

Tackorkin vierassatama sijaitsee Nauvon länsilaidalla. 

Sijaitsemme suosittujen veneilyreittien varrella, Tackorkin lahdessa, lähellä Pärnäsin lauttarantaa.

Sisääntuloväylän syvyys Tackorkinlahden suulla, sekä satamassa on normaalivedellä noin 2 m. Ilmakaapeli, joka näkyy Tackorkinlahden suulla joissakin merikorteissa, on poistettu.

Laitureissa on 10 – 12 vieraspaikkaa- poijuilla, sekä muutama paikka kylkikiinnityksellä. Tackorkin vierassatamassa on tarjolla kaikkea, mitä veneilijä toivoo ja tarvitsee – suojaisat tukevat laiturit, joissa sähkö ja vesi, grilli- ja tiskipaikka, rantasauna, palju, sekä wc.

Hiekkatie johdattaa vanhan tilan pihapiiriin.

Tilan idyllisessä ja rauhallisessa pihapiirissä asustelevat mm. kukko kanoineen, kissoja ja lampaita. Sieltä löytyy myös grillikota, sekä kiva leikkipiha, trampoliini, pihapelit, 3 väylän frisbeegolf, sekä sähkökäyttöiset lasten mönkijät – kivaa puuhaa koko perheelle. Voit vuokrata kajakin, sup-laudan, tai vaikka poiketa Nauvon kirkonkylällä fillarilla, perinteisellä pappamopolla tai huikealla tandempyörällä.

Tackorkissa voit majoittua myös Lapista tuttuihin Tähtimökkeihin, joista voit ihastella tähtitaivasta tai merikotkien lentonäytöstä omasta sängystä.

Patikoi metsässä ja meren rantamilla.

Mukavan päivän kruunaat suuren savusaunan lempeissä löylyissä ja rentouttavissa ulkoporealtaissa.

Tackorkin tilapuodista ja kesäkahvilasta löydät tilan omia tuotteita, lähituottajjien tuotteita ja käsitöitä, pientä purtavaa, kahvia, jätskiä, virvokkeita, sekä mukavia matkamuistoja.

Tervetuloa, hyvinvoinnin tilalle.

60 10.575´N, 21 44.769´E

Tackorkintie 31, 21660 Nauvo